26.11.2009

Virheetön iho

Harvalla ihmisillä on täysin virheetön iho luonnostaan. Siksi meikkipohja on tärkeä. Kirkkaat värit eivät näytä hyvältä kirjavalla iholla. Ne korostavat ihon kirjavuutta.
Saadaksesi virheettömän ihon, sitä täytyy hoitaa hyvin. Tärkeä osa on myös meikkivoiteen valinnalla. Meikkivoiteen tulee sopia ihotyyppiin. Täysin mattapintainen meikkivoide sopii harvalle, sillä se tuo kaikki kohoumat ja arvet hyvin esiin. Helmiäinen taas kasaantuu ryppyihin ja korostaa suurihuokoisen ihon huokosia. Meikkivoide, joka antaa tasaisen pinnan, ja on hieman läpikuultava, sopii useimmille ihmisille parhaiten. Meikkivoiteen tarkoitus ei ole peittää naamion tapaan kaikkea, vaan olla kuin toinen iho.
Peittäminen tapahtuu meikkivoiteen levityksen jälkeen. Siihen käytetään peitetuotteita: peitepuikkoa, -kynää tai nestemäistä peiteainetta. Usein silmänaluset vaativat peiteainetta, samoin punaiset näppylät tai tummat arvet ja pigmenttiläiskät. Peiteainettakaan ei pidä levittää kuin pakkelia, ihon pitää kuultaa läpi.
Viimeistely tehdään puuterilla, sillä saadaan pois hento verisuonten aiheuttama punerrus ja muut pienemmät kauneusvirheet.
Meikissä vähemmän on enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!