24.3.2011

Miten ripsien juuriin saa värin ripsivärillä?

Jos ripset ovat hyvin vaaleat. Se voikin olla hankala tehtävä. Joskus auttaa se että ripsiväriä yrittää levittää ripsiharjalla tehden siksakkaavaa liikettä edestakaisin ripsirajassa, jos ripsiä on paljon, tästäkään ei aina ole apua.
Yksi konsti on käyttää nestemäistä rajausväriä, jota levittää yläripsien päälle, näin sen vaalean rajan ripsien juuressa saa häipymään.
Voi myös käyttää ripsienrajaa tarkoitettuja "timanttinauhoja" tai koristekiviä, jotka on tarkoitettu iholle tai ihan ripsirajaan liimattaviksi. Näiden liima voi kuitenkin pitemmän päälle ärsyttää ja "timanttiripset" eivät sovi ihan kaikille työpaikoille tai kouluun, koska ovat tarkoitettu lähinnä juhlakäyttöön.
Varmin konsti on kestovärjätä ripset. Raja pysyy poissa 3-4 viikkoa ja ripsiväriäkään ei tarvitse niin paljoa. Tosin kestovärille voi tulla allergiseksi...
Joskus voidemainen tai nestemäinen ripsiväri tunkeutuu paremmin ripsien juureen asti, kuin kuivat versiot. Kuivahkoilla ripsiväreillä on myös tapana varista poskille ja silmien alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!