8.2.2010

Huulikiilto

Jos haluat että huulikiilto myös pysyy huulilla eikä vain kiillä, valitse se äklö tahmainen versio. Vesimäiset huulikiillot häipyvät pikkuhiljaa pois.
Helmiäinen huulikiillossa? Jos olet yli 25-vuotias ole varovainen helmiäisen kanssa, se korostaa huulten ryppyjä. Jos huulesi ovat muutenkin kuivat ja ryppyiset, pysyttele erossa helmiäishuulikiilloista.
Huulikiillon kokeileminen kaupassa. En koskaan suosittele minkään huulituotteen kokeilemista suoraan huuliin, haluatko herpeksen vai jonkun muun ikävän bakteeri- tai virustulehduksen, joka edellisellä kokeilijalla mahdollisesti oli? Kokeile kädenselkään tai kämmeneen.
Huulikiillon määrä. Liikaa huulikiiltoa tekee kenestä tahansa hompsuisen näköisen. Voit pyyhkiä ylimääräisen aina pois, mutta älä koskaan lisää huulikiiltoa edellisen huulikiiltokerroksen päälle.
Levitä huulikiiltoa aina hyvin ohuelti.
Sanotaan että huulikiillon levittäminen suupieliin saa huulet näyttämään suuremmilta. ???? Uskoo ken tahtoo... minusta se näyttää siltä että on syöty rasvaisia voileipiä ja voita on jäänyt suupieliin. Sen sijaan jos levität huulikiiltoa keskelle huulia, huulet näyttävät suuremmilta. Älä mene huulten rajojen yli.
Jos et pidä huulikiillosta, älä käytä sitä. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se jos omat huulet ärsyttävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!