28.2.2011

Silmämeikin harmonia

Kun silmämeikin värisävyt sopivat toisiinsa ja silmien väriin, meikki näyttää myös katsojan silmään harmonisemmalta ja korostaa myös silmiä, sen sijaan että kiinnittäisi huomiota itse silmämeikkiin.
Jos sinulle sanotaan että sinulla on kaunis silmämeikki, silloin värisävyt eivät ole ihan onnistuneet juuri sinun silmillesi. Jos sinulle sanotaan että sinulla on kauniit silmät, värisävyt ovat juuri oikeat.
Miten tähän sitten päästään? Harjoittelemalla ja katsomalla että meikin värisävyt eivät riitele toistensa kanssa. Hyvään silmämeikkiin kuuluu useampaa eri sävyä, koko luomea ei peitetä vain sillä sinisellä luomivärillä kulmakarvoja myöten. Luomivärin sävykirjo kulkee vaaleasta tummaan. Mieti eri sävyjä ja miten ne liukuvat ja muuttuvat tummemmiksi ja vaaleammiksi. Tuo sama asenne sitten silmämeikkiin, niin että värit liukuvat toisiinsa myös luomella, vaalea liukuu tummaksi ja tumma vaaleaksi. Mitään rajoja ei näy, kaikki on kauniisti häivytetty eri värien välillä.
Kun sävyjä miettii on hyvä muistaa että tumma häivyttää ja vaalea korostaa. Tumma pienentää ja vaalea tuo esiin. Mitä haluat häivyttää ja mitä tuoda esiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!