4.2.2011

Silmät syvällä päässä

Silmät voivat olla isot tai pienet, mutta näyttää siltä että ne ovat kulmaluun takana piilossa ja eivät tule ilman meikkiä juurikaan esiin. Yleensä silmäluomet ovat normaalit syvällä päässä olevissa silmissä eivätkä roiku tai pussita. Kulmaluun muoto on perinnöllinen seikka ja sille ei mahda mitään. Meikillä voi sen sijaan luoda optisen harhan, jolloin näyttää siltä että silmä ei ole niin syvällä päässä.

Kulmien muoto on tärkeä. Kulmakarvat eivät saa olla liian tuuheat tai liian lähellä silmiä, toisaalta ne eivät saa olla liian ohutkaan tai liian kaarevan muotoiset, koska se taas vie silmiä vielä syvemmälle päähän ja saa kulmaluun näyttämään vieläkin esiintyöntyvämmältä.

Meikki: Laita liikkuvalle luomelle vaaleaa väriä luomipoimuun asti. Luomipoimuun laita tummempaa väriä ja kulmakarvojen alapuolelle taas vaaleampaa väriä.
Rajaukset ovat hyvin ohuet. Silmä voidaan rajata sekä ylä- että alapuolelta, mutta rajausviiva ei saa yhtyä silmäkulmissa. Rajausväri ei saa olla kovin tumma. Valkoinen rajaus tuo silmiä hyvin esiin.
Käytä runsaasti ripsiväriä sekä ylä- että alaripsissä. Myös irtoripset tai kestoripset yläripsissä avaavat katsetta ja tuovat silmää esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!