1.10.2010

Rasvaisen ihon tehohoitoa kotona

Rasvainen iho on yleensä paksu ja pitää kuorinnasta. Kuorinta auttaa irrotamaan iholta kuolleita ihosoluja ja pieniä mustapäitä. Rasvaisen ihon voi kuoria 1-2 kertaa viikossa.
Rasvainen iho tarvitsee melko karkean kuorinta-aineen. Kuorintaa voi tehostaa harjalla tai karkealla sienellä. Älä kuitenkaan hankaa niin että iho menee rikki.
Rasvaisen ihon tehohoitoon käytetään myös naamioita. Rasvaisen ihon naamiot supistavat huokosia ja kirkastavat ihon väriä.
Rasvaiselle iholle on olemassa myös kuorintanaamioita, jossa naamiossa on kuorivia rakeita. Tuote levitetään iholle annetaan vaikuttaa ja lopuksi kuoritaan pois. Rasvaiselle iholle naamioita voi käyttää 1-2 krt viikossa.
Rasvaiselle iholle on olemassa tehohoitoseerumeita ja ampulleja, ne laitetaan hoitovoiteen tai päivävoiteen alle puhtaalle iholle. Yleensä ne kirkastavat ihoa ja supistavat ihohuokosia, osa tekee ihon pinnalle kalvomaisen pinnan, jolloin meikki pysyy paremmin ja on helpompi levittää iholle.
Lopuksi on hyvä muistaa että rasvainen iho voi myös herkistyä, vaikka ei olekaan kovin herkkä. Silloin on hyvä turvautua kuuriluontoisesti herkän ihon hoitotuotteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!