10.6.2010

Mikä on kumakarvojen värin suhde hiusten väriin?

Pitäisikö kulmakarvat olla samanväriset, vaaleammat vai tummemmatko kuin hiukset?
Harvalla ihmisellä kulmakarvojen ja hiusten väri sopii toisiinsa täydellisesti. Kulmakarvat ovat kuitenkin tärkeä osa kasvoja, ne antavat silmille ilmettä ja tuovat silmiä esiin paremmin. Jos kulmakarvasi ovat olemattomat tai eivät näy kasvoista, kasvosi ja silmäsi saattavat näyttää todella latteilta ilman meikkiä. Täysi kulmakarvattomuus tekee otsasta hieman ulkoavaruuden olennon näköisen.
Kun on kunnon kulmakarvat ei tarvitse myöskään niin paljon muuta meikkiä.
Mitä tulee kulmakarvojen väriin... Jos olet blondi tai hiuksesi ovat muuten hyvin vaaleat, kulmakarvojesi värin pitäisi olla asteen tai kaksi tummempi kuin hiustesi. Kulmakarvat ovat kasvojesi kehys.
Jos olet maantienvärinen hiuksiltasi tai et oikein tiedä oletko tumma vai vaalea. Valitse kulmakarvojesi väriksi hieman hiuksiasi tummempi väri ja muotoile kulmakarvat kauniisti.
Jos hiuksesi ovat tummat, valitse joka hiustesi väriset kulmakarvat tai hieman vaaleammat. Kun kulmakarvat ovat tummat niiden muotoilu on erityisen tärkeää. Muuten kulmakarvat hallitsevat kasvoja liikaa.
Kulmakarvat voi kestovärjätä kesäksi niin voi unohtaa kulmakarvojen värin miettimisen ja nauttia kesästä.
Jos kulmakarvoja ei ole ollenkaan, on olemassa kestopigmentointi (mikropigmentointi), jolla kulmakarvat tatuoidaan karva kerrallaan iholle. Tässä on hyvä muistaa että muoti muuttuu ja ikä saa kasvot roikkumaan. Valitse klassinen malli ja sellainen malli, jota voi tarvittaessa (vuosien vieriessä) nostaa hieman ylemmäs.
Nykyään on olemassa myös vedenkestäviä kulmakyniä, jos kestopigmentointi tai kestovärjäys ei sovi tai muuten hirvittää. Vedenkestävällä ripisivärillä voi myös loihtia kulmiin väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!