14.11.2010

Kun omat ripset eivät riitä

...seuraava vaihe on kestoripset. Ne ovat vaihtoehto liimattaville irtoripsille. Kestoripset ovat yksittäisiä ripsiä tai useamman ripsen muodostamia tupsuja, jotka liimataan omien ripsien tyveen. Kestoripsiä on myytävänä tavaratalojen kemikaliopuolella, kosmetologeilla ja kemikalioliikkeissä. Kestoripset voi myös laitattaa asiaan perehtyneellä kosmetologilla.
Kestoripsiä on eri värisiä, pituisia ja paksuisia. Niillä omista ripsistä voi saada pidemmät ja/tai tuuheammat. Tulos on yleensä hyvin luonnollinen, jos kestoripset on valittu oikein. Eroa omiin tai aitoihin ripsiin ei välttämättä havaitse kun lähietäisyydeltä.
Mitä taitavampi kestoripsien laittaja, sen parempi lopputulos. Ensin on hyvä käydä kosmetologilla laitattamassa ensimmäiset kestoripset, jotta näkee millainen lopputuloksesta pitäisi tulla.
Näin saat nätin lopputulokset:
  1. kestovärjää omat ripset ensin saman värisiksi kuin kestoripsetkin ovat.
  2. ota kestoripsestä tai kestoripsitupsusta kiinni puolivälistä pinsetillä ja kasta kestoripsen "pallopää" liimaan. Niin että liimaa on tasaisesti, mutta ei liikaa. Jos liimaa tippuu, sitä on liikaa.
  3. nosta kestoripsi sitten omien ripsiesi yläpuolelle ja liitä se kiinni vahvannäköiseen ripseen.
  4. katso että ripsi ei ole hyvin pitkä (saattaa olla että tämä ripsi on juuri putoamassa) tai hyvin lyhyt (ei jaksa kannatella kestoripsen painoa)
  5. paina kevyesti pinsetillä että kestoripsi ottaa kiinni omaan ripseesi. Liima kuivuu yleensä nopeasti, joten nosta pinsetti heti irti, tai muuten sinulla on pinsetti kiinni ripsissäsi tai ripset kiinni pinsetissä.
  6. liimaa ensin kaikki kestoripset haluamiisi kohtiin ripsissäsi. Kun olet valmis katso lopputulosta. Täytyykö ripsiä lyhentää, muotoilla??
  7. jos ripsiä täytyy lyhentää, älä leikkaa saksilla suoraan poikki, muuten ripsi näyttää hieman tönköltä. Leikkaa hieman vinoittain, että ripsen kärki näyttä terävämmältä.
  8. kestoripsi tai kestoripsitupsu irtoaa yleensä jossain vaiheessa. Yleensä siinä vaiheessa kun oma ripsi, johon se on kiinnitetty irtoaa. Liimaa silloin tilalle uusi.

Nopea ja tarkkakätinen kosmetologi laittaa kestoripset yleensä 15 minuutissa, kun laitat itse varaudu siihen että aikaa kuluu hieman kauemmin (jopa tunti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!