1.11.2010

Yli 40-vuotiaan hiusväri ja yleisimmät virheet

Tilanne on aika haastava, koska omat väri alkavat haalistua. Hiuksiin tulee harmaata, ihon väri muuttuu sameammaksi. Silmätkään eivät enää kirkkaana loista ja silmien värinkin alkaa haalistua nuoruuden päivistä. Katso tarkkaan hiusten alkuperäisväriä, hiuslaatua, ihonväriä ja silmienväriä ennenkuin valitset uuden värin. Se mikä sopi nuorena 80-90-luvuilla ei sovi enään 2010 -luvulla.
Yleisimmät virheet mitä tehdään:
  1. Blondataan hiukset, vaikka silmät ja ihonväri ovat tummat. Seuraus: iho näyttää likaiselta ja läikikkäältä. Hiukset näyttävät luonnottomilta.
  2. Vaalennetaan hiuksia, vaikka oma hiusväri on paremminkin ruskea. Seuraus: iho näyttää oudon väriseltä. Hiukset näyttävät epäaidoilta.
  3. Värjätään hiukset kuparinvärisiksi, vaikka ihon väri vivahtaa enemmän kylmiin väreihin (punertava, sinertävä). Seuraus: kaikki ihon punaiset värivirheet korostuvat. Silmät näyttävät sameilta.
  4. Värjätään hiukset mustaksi, vaikka ihonväri on lämmin. Seuraus: iho näyttää vahamaiselta ja kalpealta. Rypyt korostuvat ja kasvonpiirteet valahtavat.

Oikealla värillä voi tehdä paljon. Osalle ihmisistä blondi ja vaalennus sopii, koska he ovat alkuaankin vaaleita. Kuparinpunainen ja muut lämpimät ruskeat sopivat kun ihonväri on lämmin. Harmaa sopii yllättävän monelle ja antaa arvokkuutta kun leikkaus on hyvä. Musta sopii kun silmät ja ihonväri ovat tummat. Joskus musta on paras vaihtaa tummanruskeaan tai keskiruskeaan, jossa on hieman harmaata vivahdetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!