6.11.2010

Veltostuneet rinnat ja kohotusleikkaus

Naisen normaaliin ikääntymiseen kuuluu rintojen veltostuminen. Maan vetovoima vaikuttaa näin ikävästi. Mitä suuremmat rinnat sen pahemmin rupsahtavat. Raskauden, imetyksen ja nopean laihtumisen seurauksena rinnat veltostuvat vielä nopeammin. Nykykulttuuri suosii jostain syystä pystympää rintamallia. Kun rinnat ovat pahasti veltostuneet mikään jumppa tai rintaliivit eivät riitä nostamaan niitä enää ylöspäin.
Apuun tulee plastiikkakirurgia. Leikkauksessa nänni leikataan irti ja siirretään ylöspäin, veltostunut ja venynyt iho poistetaan. Leikkauksesta jää arvet nännin ympärille ja alueelle mistä iho poistettiin. Joskus kohotusleikkaukseen liitetään myös rintojen suurennusleikkaus, jolloin ihoa ei tarvitse välttämättä poistaa.
Leikkauksen jälkeen on erityisen tärkeää käyttää hyviä tukevia rintaliivejä, etteivät rinnat veltostu uudelleen. Liivejä käytetään sekä yöllä että päivällä.
Toki kohotusleikkaukseen voi mennä aina uudelleen jos siltä tuntuu. On kuitenkin hyvä muistaa että mikään leikkaus ei ole täysin riskitön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!