7.12.2010

Aurinkoa tuubista tai purkista

Itseruskettaja on monen aurinkoallergisen ja herkästi palavan ihmisen keino hankkia rusketus. Monissa itseruskettajissa on mukana myös aurinkosuoja, mutta yleensä se ei ole herkkäihoiselle ja aurinkoaralle henkilölle riittävä aurinkossa käytettäväksi.
Jos olet vaalea valitse itseruskettaja, joka ei tee sinua kovin tummanruskeaksi. Tähän on useita syitä ensinnäkin liian tumma väri näyttää luonnottomalta vaalealla ihollasi ja vasten vaaleita hiuksia. Toiseksi hyvin tummaksi muuttuvaa väriä on hankala levittää tasaisesti hyvin vaalealle iholle. Kolmanneksi väri voi sävyttää vaaleat hiukset ja kulmakarvat kellertäviksi, jos sitä sattuu vahingossa väärään paikkaan lipasahtamaan.
Vaikka et olisi erityisen vaalea on pari huomioitavaa seikkaa vielä. Halutko ruskettaa kyntesi? Itseruskettava värjää keratiinia, ja kynnet koostuvat keratiinista. Jos et halua kynsistäsi keltaisia, suojaa ne vaikka upottamalla kynnet saippuaan, niin että saippuaa menee kynsien alle tai käytä käsineitä kun levität itseruskettajaa. Pese kädet hyvin aina kun olet levittänyt itseruskettavaa ainetta. Muuten sormesi näyttävät samalta kuin ketjupolttajalla.
Kun levität itseruskettajaa vartalolle ole varovainen polvien ja kyynärpäiden kanssa, niiden iho on usein kuiva. Kuiva iho imee hyvin voiteita ja myös itseruskettajaa. Jos käytät säännöllisesti itseruskettajaa jätä polvien ja kyynärpäiden iho väliin joka toisella kerralla.
Muista noudattaa aina pakkauksen ohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!