22.9.2009

Suuremmat rinnat luonnollisesti

Kun plastiikkakirurgia on kallista ja tuloksetkin voivat olla niitä näitä. On olemassa monia konsteja, joilla rintoihin saa ympäysmittaa, ilman että turvautuu veitseen ja silikoni- tai vesipusseihin.
  • Juo sarviapilansiementeetä tai maitohorsmanlehtiteetä. Molemmilla on mielenkiintoisia hormonaalisia vaikutuksia rintarauhaseen. Teetä juodaan useita kuppeja päivässä. Maitohormatee myös edistää maidontuotantoa imettävillä äideillä.
  • Tee rintajumppaa. Asetu lattialle pitkälleen päinmakuulle. Laita kädet olkapäiden alle ja nosta ylävartalo ylös. Mitä kauempana kädet ovat toisistaan sitä parempi rintalihaksille. Punnerra vartalo suoraksi niin että varpaat kannattavat jalkojen painoa. Pidä koko vartalo suorana. Älä anna sen koskettaa lattiaa. Tee punnerruksia ylös ja sieltä alas. Pidä koko ajan vartalo suorana. Aluksi voi olla että et pääse yhtäkään punnerrusta, mutta sitten kun saat kasaan 60 ylös ja alas-liikettä, rinnanympäryksesi on kasvanut jo 2 kuppikokoa. Älä fuskaa, vaan tee joka päivä ja kunnon liike. Tämä liike myös nostaa jo veltostuneita rintoja. Eikä maksa mitään.
  • Pidä huolta että ravinnossasi on riittävästi rasvaa. Rinta muodostuu rasvakudoksesta.
  • Jumppaa myös vyötäröä. Kun vyötärö on hoikka rinnat näyttävät isommilta.
  • Pidä ryhti suorassa, vedä hartiat taakse. Nosta pää pystyyn. Kun vartalon asento on hyvä rinnat näyttävät paremmilta.
  • Muista että rinnat eivät ole maailman tärkein asia. Käytä myös omia aivojasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!