24.9.2009

Tuoksuista

Kun valitset tuoksua, testaa sitä ranteeseen pulssikohtaan ja mielellään useamman tunnin ajan, että tuoksun kaikki nuotit tulevat esiin. Tee ostopäätös vasta sitten. Tuoksuja ei pitäisi koskaan ostaa hetken mielijohteesta. Älä haistele tuoksua lapulta tai toisen iholta. Meillä jokaisella on kemiallinen tuoksusekoitus ihollamme ja se on jokaisella erilainen. Siksi sama tuoksu ei tuoksu kahdella eri ihmisellä samalta. Myöskään tuoksuja ei pitäisi ostaa sairaana, stressaantuneena tai surullisena.
Tuoksua iholle laitettaessa on hyvä miettiä, missä alueella iho on lämpimin, siellä veri kiertää parhaiten ja tuo tuoksua esiin. Hyviä paikkoja ovat kaulan pulssikohdat, ranteen sisäpuoli, kyynärtaive, rintojen väli.
Kun valitset tuoksulle käyttöpakkausta, valitse suihkepullo. Sillä saat tasaisen suihkeen ja ihon rasvaa ei mene pulloon pilaamaan tuoksua.
Älä koskaan käytä tuoksua auringossa, äläkä säilytä tuoksujasi lämpimässä. Pimeässä ja viileässä ne säilyvät parhaiten kuten mausteet. Yleensä tuoksu säilyy vuoden hyvänä ja alkaa sitten vanhentua.
Voit valita tuoksuja myös eri vuodenaikojen mukaan. Kevääksi ja kesäksi omat kevyet tuoksut ja syksyksi ja talveksi vähän raskaammat ja tummemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!