4.3.2010

Mistä näkee naisen iän?

Naisen ikä näkyy parhaiten käsistä ja kaulan sekä decolletagen alueelta. Yleensä naiset hoitavat kasvoja, mutta kaula unohdetaan.
Käsien nuorekkuuteen ei ole oikoteitä. Käsiä on siis hyvä hoitaa päivittäin kosteuttavalla ja elvyttävällä käsivoiteella. Käsille on olemassa omia naamioitaan, mutta kasvoille tarkoitetut naamiot sopivat myös käsille. Pigmenttiläiskiin voi käyttää vaalentavia voiteita ja tuotteita. Kun rypyt ovat kerran tulleet ne eivät käsistä lähde kuin kirurgisesti. Ennaltaehkäisy on tässäkin valttia.
Kaulan ja rintakehän yläosan (decolletage) iho on ohutta. Yleensä ohuempaa kuin kasvojen iho, siksi alue vaatii erityishuomiota. Satsaa hyvää kaulavoiteeseen jo 24-30-vuotiaana, olet kiitollinen siitä kun ikäsi on yli 45. Kaulan iho voi myös kuoria, mutta kevyesti ja varovasti. Vältä ihon venytystä ja levitä voiteet aina ylöspäin suuntautuvin vedoin, älä venytä ihoa. Levitä kaulavoide myös rintakehän alueelle, jos hoidat pelkkää kaulaa huomaat noin 40-vuotiaana että kaula on sileä, mutta rinta rypyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!