21.12.2009

Harvat kulmakarvat

Nopea tapa tuuheuttaa tai pidentää harvoja kulmakarvoja tai kulmakarvoja, joissa on aukkoja on kulmakynä tai kulmakarvaväri. Älä käytä kajalkynää se on liian pehmeä. Muista käytää väriä kevyellä kädellä ja valitse väri mahdollisimman läheltä omaa kulmakarvojesi väriä. Mikään ei näytä kammottavammalta kuin mustat paksut etana-kulmakarvat muuten siroilla kasvoilla. Piirrä kynällä tai siveltimellä kulmakarvojen kasvusuuntaisia viivoja. Pidä kulmakynä aina hyvin terotettuna.
Jos omat kulmakarvasi ovat tummat ja täyteläiset et tarvitse kulmakyniä tai kulmakarvaväriä, pelkkä muotoilu pinseteillä tai vahalla riittää.
Mikäli kulmien värjäys ja aukkojen paikkailu alkaa tympiä ja ylimääräistä rahaa on, voit ottaa kulmiin kestopigmentoinnin. Siinä kulmakarvat tatuoidaan kasvisväreillä mahdollisimman luonnollisen näköisiksi. Väri kestää kulmissa 5-10 vuotta riippuen värin tummuusasteesta ja ihon paksuudesta.
Kestopigmentointi on eri asia kuin kestovärjäys. Kulmien kestovärjäys kestää kulmissa 1-5 viikkoa riippuen värin hapettimesta ja kulmien omasta väristä sekä kulmakarvojen karvojen paksuudesta. Kulmien kestovärjäyksellä ei voi paikata aukkoja kulmakarvoissa, kestoväri antaa vain väriä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!