10.12.2009

Rintojen suurennusleikkaus

Kaikissa leikkauksissa on riskinsä. Tulos riippuu kirurgin taidoista, valitusta implanttityypistä (silikoni, suolaliuos, hydrogel, sokerigeeli, soijaöljy), implantin koosta, omasta koostasi ja ihosi kiinteydestä.
Yksikään implantti ei ole lähellekään samanlainen kuin aito rinta. Implantit eivät liiku kun sinä liikut, ne jäävät törröttämään ylöspäin kun olet selinmakuulla.
Implanteissa suurempi ei ole parempi. Yleensä yhden tai kahden kuppikoon muutos sujuu vielä hyvin, mutta kun valitaan suurempi implantti alkavat vaikeudet, keho ei välttämättä hyväksy suurta "vierasesinettä" ja alkaa hylkiä implanttia.
Implantti täytyy uusia 10-15 vuoden välein. Ne eivät siis ole ikuisia. Mitä nuorempi olet suurennuttaessasi rintasi sen useammin joudut käymään leikkauksissa elämäsi aikana, ellet sitten päädy implanttien poistoon jossain vaiheessa, kun kyllästyt ravaamaan leikkauksissa. 10 vuotta on hyvin lyhyt aika.
Imettäminen ei välttämättä onnistu, jos aiot hankkia lapsia. Koska keho muodostaa implantin ympärille sidekudoskapselia (koteloidakseen tuon vierasesineen). Tämä kotelonmuodostus saattaa häiritä maitorauhasten toimintaa.
Heti leikkauksen jälkeen rinnat ovat arat ja tuntuu kun joku istuisi rintakehän päällä. Kestää useita viikkoa tottua niihin. Kun kuukausi on kulunut olon pitäisi olla lähes normaali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!