18.12.2009

Outoja karvojenpoistomenetelmiä

Karvojenpoistokintaat - muistuttavat hieman perunankuorintakintaita. Suhteellisen edulliset hankkia, mutta eivät juurikaan irrota karvoja. Ihon saa kyllä irti kun tarpeeksi kauan hinkkaa. Suosittelen karvojenpoistokintaita, jos sellaiset olet sattunut hankkimaan perunoiden kuorimiseen.
Karvojenpoistosuihkeet - muistuttavat hajuvettä, jota suihkutetaan iholle ja sen pitäisi imeytyä karvatuppeen ja estää karvankasvu. Suhteellisen kallis hankinta, ottaen huomioon että yksikään karva ei lakkanut kasvamasta. Tuoksu oli sen verran hyvä, että käytä hajuvetenä.
Radioaallot - hieman taikasauvaa muistuttava laite, joka lähettää radioaaltoja karvan juurituppeen ja estää karvankasvua. Radioaaltoja on jatkuvasti ympärillämme, joten meidän kaikkien pitäisi nyt olla kaljuja ja täysin karvattomia, mikäli laite tosiaan toimii kuten mainostaa. Tämä taikasauva ei toiminut ainakaan minulla. Yksikään karva ei irronnut, eikä lakannut kasvamasta.
Ääniaallot - vastaava laite kuin äskeinen, mutta tällä kertaa ongelmaa lähestytään ääniaalloilla. Pitäisi tuhota karvatupen. Ilmeisesti ihokarvat ovat vahvemmat kuin Jerikon muinainen muuri. Mahtaako laite toimi ultraäänellä kun mitään ei kuulu, eikä karvat irtoa tai lakkaa kasvamasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!