23.7.2010

Milloin kasvonaamio on tarpeen?

Kysymys ei ole nyt teatterinaamiosta, eikä ole tarkoitus peittää kasvoja, vaan parantaa ihon kuntoa hetkellisesti.

Joskus iho joutuu koville ja näyttää väsyneeltä. Iho voi olla myös hyvin kuiva, herkistynyt, punoittava, rasvainen tai muuten vaan harmaa ja elottoman näköinen. Pikavirkistystä kasvoille saa naamiosta, varsinkin jos seuraavana päivänä pitäisi näyttää hehkeältä.

Valitse naamio käyttötarkoituksen mukaan. Rasvainenkin iho voi olla joskus kuiva tai väsynyt. Pelkkä ihotyyppi ei määritä naamion käyttötarkoitusta. Kuitenkin herkkäihoisen on syytä olla varovainen hyvin elvyttävien tai rasvaiselle/akneiholle suunnattujen naamioiden kanssa. Ensiksi mainitut saattavat saada ihon punoittamaan pahasti ja viimeksimainitut taas voivat kuivattaa liikaa.

Naamion koostumus vaihtelee geelimäisestä voidemaisen kautta pastamaiseen savinaamioon. Naamio voi olla myös kalvomaisesti iholle kuivuva peel-off-naamio, joka repäistään pois. Tämä naamiotyyppi ei sovi iholle, jolla on paljon karvoitusta. Vaikeimmin iholta poistettavia ovat savinaamiot. Hellävaraisin iholle on naamio, joka ei kuivu, vaan imeytyy ihoon ja jota ei poisteta.

Muista lukea käyttöohjeet huolellisesti ennen naamion hankkimista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!