21.6.2010

Pienet silmät - miten ne saa suuremmiksi silmämeikillä

Katso itseäsi peilistä, ovatko silmäsi pienet? Silmäsi voivat olla myös syvällä päässä tai luomet roikkua silmien päällä niin että silmät näyttävät pieniltä, olematta kuitenkaan varsinaisesti pienet. Nämä vinkit ovat oikeasti pienille silmille.

Pienien silmien meikkaamisessa on omat niksinsä. Yleensä jos silmät ovat pienet luomivärin sävyn valinnassa on oltava tarkkana. Valitse värisävy joka on vaaleampi kuin silmien iiriksen väri. Sitten valitse toinen sävy, joka on sitäkin vaaleampi. Kaikki valkoisen sävyt käyvät hyvin.
Levitä kaikkein vaalein värin lähelle ripsirajaa ja häivytä siitä koko liikkuvalle luomelle ylöspäin. Tummempaa luomiväri ei mielellään levitetä ollenkaan liikkuvalle osalle luomea, luomen ulkonurkkaan sitä voi varovasti laittaa. Kulmaluun alle luomivakoon voi myös tummempaa värisävyä laittaa hivenen, mutta väri on häivytettävät hyvin ettei jää rajoja.
Kulmakarvojen alapuolelle levitetään vielä kaikkein vaaleinta väriä. Häivytetään hyvin
Mitä tulee rajauksiin, paksut ja tummat rajaukset tekevät silmästä pienemmän, joten jos silmää halutaan rajata, rajaus ei koskaan saa mennä täysin umpinaisena viivana silmän ympäri. Rajataan joko alaluomi puoliksi tai yläluomi puoliksi, ei molempia. Muuten luodaan kapeneva vaikutelma ja silmä näyttää entistäkin pienemmältä. Rajausviiva on mahdollisimman ohut ja mahdollisimman lähellä ripsien kasvurajaa. Mielellään ripsien kasvurajassa.
Pieninsilmäinen voi käyttää valkoista kajal-kynää luomirajan sisäpuolella, se tekee silmästä suuremman. Samoin valkoinen kajal silmän sisä- ja ulkonurkissa.
Pienisilmäinen tarvitsee ehdottomasti ripset. Jos ripsiä ei ole tarpeeksi omasta takaa, ne voi laittaa irtoripsinä tai omiin ripsiin liimattavina kestoripsinä. Kestävät muutaman viikon ja putoavat pois kun oma ripsi, johon ripsi liimataan irtoaa. Kestoripsiä on yksittäisinä ja tupsuina. Jos omat ripset ovat harvat valitse tupsumalli. Samalla tulee tuuheutta.
Jos irtoripset eivät ole oma juttu, niin tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri on suositeltava valinta. Ripsiväri laitetaan sekä ylä- että alaripsiin. Jos olet vaalea käytä ruskeaa, harmaata tai sinistä ripsiväriä. Jos olet tumma käytä mustaa.

Jos oma silmien väri on valju, nykyään on saatavana myös värillisiä piilolinssejä, niillä saa katseeseen kuin katseeseen lisää tehoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!