23.6.2010

Piilolinssit ja meikki

Jos käytät piilolaseja meikkaaminen aiheuttaa uusia haasteita. Ensin joutuu luopumaan tutusta, turvallisesta ja voimakkaasta silmälasimeikistä. Kun silmälaseja ei ole silmät näkyvät paremmin ja niiden meikkiä on kevennettävä.
Piilolasien käyttäjälle ei myöskään sovi rasvainen meikki, koska jos meikkiä joutuu silmään näkö voi samentua. Samoin käy jos rasvaista silmämeikinpoistoainetta pääsee silmään ja siellä on piilolinssi. Tämän takia piilolasien käyttäjille suositellaan vesiliukoista silmämeikkiä.
Puuteri ja puuterimainen luomiväri ovat myös ongelmia, sillä pöllyävä puuteri voi päätyä helposti silmään. Valitse kakkumaisia versioita kummastakin. Luomiväriksi voi valita myös nestemäisen version.
Ripsivärin kanssa on muutakin huomioitavaa kuin rasva- tai vesiliukoisuus, "nöyhtää" sisältävät maskarat, jotka pidentävät ripsiä voivat saada silmät vuotamaan vettä kun nöyhtää päätyy silmiin. Jos nöyhtää päätyy piilolinssin ja silmän väliin silmä voi ärtyä ja alkaa punoittaa. Seurauksena ärsytyksestä voi olla myös silmätulehdus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!