23.8.2010

Yogatoes - varpaanvenyttäjät

Mitähän hyötyä tälläisestä kapineesta on? Luulisi että varpaiden oikaisijoita on muitakin kuin yogatoes. Niin niitä onkin, mutta yogatoes on pehmeä ja samalla napakka. Miksi varpaita venytetään? Ihmiset käyttävät kenkiä päivät pitkät ja aika suuri joukko naisia käyttää aivan liian pieniä, liian kapeita ja liian korkeita kenkiä. Jaloille näistä kauniista, mutta epämukavista kengistä on haittaa. Varpaat vääntyvät pysyvästi ei toivottuun asentoon. Avuksi tulee yogatoes. Käyttöohjeessa mainitaan että 10 minuutin käyttö päivässä riittää. Ei riitä, jos varpaat ovat jo ihan länässä.
Aluksi voi tuntua kivuliaalta, ja alussa käyttö on syytä rajata vain muutamaan minuuttiin päivässä. Käyttöaikaa pidennettään aina hieman. Lopulta käy niin että varpaiden venyttäjiä ei enää edes huomaa pitävänsä varpaissaan.
Tärkeää on valita oikea koko. Jos venytyslaitos on liian pieni veri ei kierrä varpaissa ja se ei ole hyvä juttu. Jos taas laite on liian suuri, varpaat eivät pysy paikoillaan ja jalka joutuu liian suureen venytykseen.
Entä oikeavatko vuosia vääntyneenä olleet varpaat? Riippuu siitä ovatko varpaat jo luutuneet vääntyneeseen asentoon vai voiko niitä liikuttelemalla saada suoraksi. Jos varpaat ovat luutuneet, tarvitaan leikkaus. Ei yogatoes nyt sentään ihmeitä tee. Jos varpaan saa venytettyä suoraksi, sen pystyy suoristamaan yogatoes'lla. Lisätietoa Yogatoes .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!